Geen tijdsdruk? Geen toeslag!

Tijdsdruk… Het is een ding. Bij jou, bij je baas, in je gezin en ook binnen StudioLUS. Omdat ik begrijp dat je na de geboorte zo snel mogelijk aan de slag wil met je prachtige geboortedrukwerk, stellen we steeds alles in het werk om jou en je drukwerk zo snel mogelijk te verenigen.

Echter loopt het soms anders dan gepland. Dat kan liggen aan een leverancier die door overmacht zijn belofte niet kon nakomen, aan machines die onverwacht onderhoud vragen, aan de geboortedatum die middenin een gigantisch drukke periode valt, aan niet geplande familiale toestanden die roet in het eten gooien en enzovoort.

Ik voel heel erg aan dat sinds de verstrengde bezoekregeling in het ziekenhuis na de geboorte, ouders veel minder gestresst zijn rond die leverdatum. Iets van ‘Ze krijgen het kaartje wel als we reeds thuis zijn.’ Of van ‘We brachten iedereen toch al via Whatsapp op de hoogte van zijn/haar komst.’ Daarnaast zijn de prijzen voor de spoedlevering van de drukstempels alweer de hoogte in gegaan. Ik bekeek dus de levertijden van geboortedrukwerk met een frisse blik en durf een wijziging binnen onze werking door te voeren.

  1. Nog steeds komt geboortedrukwerk op de eerste plaats binnen mijn planning. Dat betekent dat andere taken plaats moeten maken. Het kan dus best zijn dat je een dag langer op je offerte moet wachten of je een poos moet wachten op die ene (kleine) aanpassing. Daar staat dan tegenover dat wanneer je kleintje geboren is, ook jouw drukwerk prior wordt.

  2. Echter… hou ik op met garanderen dat je drukwerk binnen de 2 à 3 werkdagen geleverd kan worden. Dit om boven vernoemde redenen. Ik ga stempel- bestellingen NOG meer proberen te groeperen waardoor de leverings- en productiekosten lager blijven. Je bestelling blijft wél zijn PRIOR-status behouden.

  3. Ben jij ondanks alles toch overtuigd van het belang van een oplevering binnen de 3 werkdagen? Geef dit dan aan bij je bestelling, ik reken dan een extra PRIORkost van 10%. LET OP: Ook wanneer je voor deze optie kiest, kan het zijn dat je bestelling omwille van overmacht de 3 werkdagen overschrijdt. StudioLUS kan hiervoor op geen enkel moment verantwoordelijk gesteld worden.

  4. Om de geboorte van je kleintje toch met enige VAVAVOEM de digitale wereld in te sturen, kan ik voor jou een realistische digitale versie van je kaartje creëren. Dit stuur je dan als JPEG door via mail of via Whatsapp. Laat die babycadeaus maar al komen ;)

  5. Kies je voor ‘ophaling’ van je drukwerk? Dat is het veiligste! Zou weet je zeker dat je bestelling met zorg tot bij mama en kind zal geraken én heb je die levering alvast zélf in de hand. Omdat de Studio aan huis gelegen is, ben ik steeds bereid een handig moment uit te zoeken om de ophaling te regelen. Dit kan buiten de kantooruren (tot ik naar bed ga :) ) of in het weekend. Verzenden kan uiteraard ook. Dat doe ik voorlopig via Bpost. Je ontvangt een traceerlink én je pakket is verzekerd. Toch loopt het bij hen ook al eens mis. Dit is heel frustrerend. Zowel voor jou als voor mij, maar helaas gewoon de realiteit.

Ik hoop met dit artikel een soort ‘bewustwording’ te creëren. Rond die hele Ik-wil-het-NU-cultuur. Rap Rap Rap komt de kwaliteit niet ten goede. En ten slotte is dàt de kern van StudioLUS. Kwaliteit boven alles. Wij voorzien jou van échte pareltjes en pareltjes kosten tijd. Heb je hierover vragen? Neem contact op via deze link.

Valerie PintensStudioLUS